2009 рік. Станиця Вьошенська.
Зустріч 3.

Команда «Епіцентр».

2009 рік - змінюється склад команди: Новицька Катерина, Порощук Аліна, Марухевіч Олександра, Любка Євгенія, Кияшко Владислав, Шевченко Роман, Кухар Мішель.

Керівники: Шевченко Тетяна Миколаївна, Новицька Наталія Борисівна, Липецька Оксана Олександрівна.Команда СШ №207Багато зусиль треба докласти для того, аби потрапити на цей конкурс. Оформити безліч документів, замовити квитки на потяг Київ-Луганськ, а потім на автобус до Міллерово і назад. Підготувати дітей до туристичних змагань, вікторин за творчістю М.О.Шолохова та екології, придумати цікаві виступи на концерт. Але з дітьми нашої школи це робити дуже весело і цікаво. Тим паче, що вони знають, що їх дуже чекають на «Роднику». Чекають дітей не тільки з Росії, але й з Казахстану і Білорусі.Лунає українська пісня Тож, наша команда подолала труднощі дороги, і не дарма! Родник подарував нам просто неймовірну кількість приємних спогадів і пригод: експедиція до дуба-велетня, туристична і екологічна естафети, вражаючий концерт, пісні навколо вогнища, цікаві екскурсії не залишили байдужими жодного члена нашої команди.

Ми отримали ІІ місце в номінації «Сценічне мистецтво». Все пройшло просто чудово завдяки мудрій і злагодженій роботі наших керівників: Шевченко Тетяни Миколаївни, Новицької Наталії Борисівни та Липецької Оксани Олександрівни, за що їм величезне спасибі!

На конюшне

Від себе ми додамо, що такий неймовірно чудовий туристичний зліт, як «Шолоховський родник», повинен жити завжди, оскільки він вчить сучасне покоління доброті, взаєморозумінню, любові до природи та рідної землі!Експедиція

Із щоденника команди.

Кiлькiсть переглядiв: 420

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Червень 2021 Наступна
ПВСЧПСН
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930