Акція "Добродій"

2013-12-24

акція З вихованцями дитячого будинку "Берізка"

Новорічні свята – це чудова можливість творити добро та приносити щастя усім навколо. Саме на новорічні свята актив спеціалізованої школи № 207 перетворився на Святого Миколая та Діда Мороза. Думаєте це жарти? Ні, адже таку кількість емоцій та подарунків, як ми, може приносити лише Миколай та Дід Мороз.

акціяНа новорічні свята у нас в школі пройшла вже традиційна акція «Добродій». В ході акції ми відвідали будинок персональних пенсіонерів та дитячий будинок «Берізка», що на Лісовому масиві. Дружньо та завзято ми збирали подаруки усією школою, а представники від кожного класу могли власноруч їх подарувати.

Відвідавши будинок персональних пенсіонерів ми зрозуміли, що люди ніколи не дорослішають. З якою щирою радістю жителі будинку приймали наші поздоровлення. Учениця 9-А класу Білоножко Анастасія розповідає: «Ми зайшли до однієї кімнати привітати бабусю зі святом, вона лежала та вже не могла вставати, та даруючи їй подарунок вона отримали у відповідь: «Занесіть в кімнату навпроти, в мене там син». В такі моменти сльози наступають на очі і я дуже рада, що ми змогли принести хоч краплинку свята в будинок акціяпенсіонерів».

Та на цьому наша новорічна місія не завершилась. І наша наступні зупинка дитячий будинок «Берізка». Це чарівне відчуття, коли розумієш що можеш дуже багато чого в цьому світі. До будинку ми принесли подарунки, частування, солодощі, іграшки, але найголовніше що ми принесли свою увагу! Дітям так необхідна просто увага і щирість. Щастя бачити радість в маленьких дитячих очках! Коли ти граєш з ними, а вони сміються від душі. Нам здається що, діти були щасливі отримати ці акціяподарунки, адже вони були віддані з любов’ю, яка для них дуже важлива. Кожна дитина моє право на радість,щастя,любов і свою сім'ю. Ці діти також прагнуть мати на це право. Найменше, що ми можемо робити – це дарувати їм необхідну ласку не тільки на новорічні свята. Адміністрація дитячого будинку «Берізка» висловлює щиру подяку учнім сш № 207 за проведений час разом з дітьми.

Кожен з нас може хоча б на день стати Дідом Морозом, робити дива – це так чудово! Нехай кожен із вас буде здатний на диво. акція

Кiлькiсть переглядiв: 177

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930