Осінній бал "Віденський вальс"

2013-11-29

Учасники конкурсу і члени журі

Щороку старшокласники, випускники, а з недавніх пір і наші молодші учні, з нетерпінням чекають події, що відбувається вже багато років поспіль – Осіннього балу. Ми часто чуємо про конкурси «Міс і містер навчального закладу», що мають формат конкурсу краси. Та наша школа завжди відрізнялась оригінальністю, й щорічний конкурс-бал має певну тематику.
29 листопада цього року пройшов Осінній бал «Віденський вальс», в якому наші учасники – пари, представляли свою країну. Всі знають, що 207-ма школа спеціалізується на іноземних мовах, а отже міжнародне співробітництво не є новинкою для наших учнів. Показати свої знання, свої захоплення, навчити та здивувати глядачів – саме такою була мета.
Участь брало 5 пар: 2 пари учнів 11-их класів, 2 пари учнів 9-их класів, й навіть пара з 8-А класу. Незважаючи на свій юний вік, Владислава Гаєр та Бондарь Артем достойно захистили свою країну – Італію, Гірда Марія та Бевза Олександр змусили глядачів поринути з головою в атмосферу Сполучених Штатів, а Жоріна Сюзанна та Куба Євгеній полонили публіку, представивши Велику Британію.
Конкурс складався з 4-ох етапів:
1.Візитка – безпосереднє представлення країни.
2. Кулінарний етюд – приготована страва традиційної кухні своєї країни та відеоролик процесу готування.
3. Екологічний форум – фото старих речей та яскраве представлення модного «луку», який учасники створили, перекроївши мотлох на стильний одяг.
4. Таланти.
Кожен з учасників вразив зал та суддів своєю творчістю, своїм захопленням країною, яку вони представляли. Та, мабуть, ви помітили, що з 5-ти пар, названо лише три. А тому що пара №1 – Зінченко Роман та Шкара Олександра та пара № 4 – Кучминда Олексій та Потелло Віталіна підкорили і глядачів, і суддів, й саме вони отримали перше(пара №1) та друге місця(пара № 4).
Ще з першого конкурсу, комічна інтерпретація Русі, виконана Романом та Олександрою (пара №1) визначила лідерів. Та не встиг зал охолонути як на сцену піднялись Віталіна та Олексій (пара № 4) ,в виконанні яких, глядачі ніби й справді перенеслись у романтичну Францію. Відеоробота пари №1 та костюм пари №4 забезпечили їм відрив від решти учасників, які, до речі, теж не мало постаралися. А конкурс талантів поставив жирну крапку, виділивши переможців.
Як це зазвичай буває, відбулось незадоволення оцінкою суддів, й з останніх рядів почали лунати вигуки та піднявся французький прапор, але навіть таку ситуацію наша школа прорахувала, адже існує «Приз глядацьких симпатій», який отримала пара №4. Тому жоден не залишився ображеним.
Розбавляли атмосферу танцівники 5-их та 6-их класів, наші юні співачки – Аміна Джафарова та Анастасія Стуконог, також підняли настрій глядачам.
Як сказав один з відвідувачів : «Було на що подивитись».
Ну а завершився наш бал загальними обіймашками та фотозйомкою.

Кiлькiсть переглядiв: 203

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Березень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031