Учнівське самоврядування

Самоврядування, що це таке? Активна молодь? Учні?...так, звичайно , але найперше –діти, які мають серйозні обов’язки! Самоврядування – це не дитяча гра у політику або якийсь розважально-пізнавальний гурток, це важка праця над собою, це самовдосконалення та спосіб самореалізації себе у корисних справах. Рада учнівського самоврядування планує, організовує та керує позаурочною діяльністю учнів школи. В спеціалізованій школі № 207 самоврядування має свою структуру:Проект

Рада самоврядування разом з адміністрацією та батьківським комітетом планує роботу трикутника та проводить різноманітні заходи через реалізацію проектів. Розпочинається робота Ради зі звітно-виборної конференції в квітні місяці кожного року, а активна робота починається у вересні з підготовки та участі в районному зборі-старті рад учнівського самоврядування навчальних закладів Деснянського району в парку Дружби народів.

Головою учнівського самоврядування школи є Президент навчального закладу, котрий вчиться сам на зборах в МДЦ «Артек», зимових зборах УЛК в СМТ «Верховина», таборі «Лідер» у Пущі-Водиці, на міських зборах КМРС та УЛК, на зборах Ради лідерів учнівського самоврядування навчальних закладів Деснянського району і вчить сам лідерів самоврядування класів, як працювати.

Проект

Шкільні справи неможливі без допомоги та участь батьків. Вони беруть участь в обговоренні планів позашкільних заходів, чергування по школі, роботи гуртків, індивідуальної роботи з учнями, роботу факультативів, вирішують питання вивчення їх дітьми тих чи інших іноземних мов, співпрацюють з адміністрацією школи, проводять рейди в сім’ї, беруть участь в екскурсійній діяльності, керують гуртками (гурток Орігамі) та багато іншого. Батьківські комітети класів допомагають школі ремонтувати класи, у придбанні нових меблів, в оформленні класних кімнат та коридорів. На загальношкільних та класних батьківських зборах протягом року обговорюються та вирішуються всі питання шкільного життя.

Кiлькiсть переглядiв: 619

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Липень 2019 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031